Haber 19 MAYIS

Sayfa Adresi : https://www.haber19mayis.com.tr/haber-detay/144_polis-meslek-egitim-merkezleri-30-donem-pomem-giri

TÜRKİYE

Tümü

Polis Meslek Eğitim Merkezleri 30. Dönem POMEM Giriş Sınavı 3. Yedek Planlama Sonuçları Açıklandı.

(5 Ay, 25 Gün önce) 0 Yorum
Polis Meslek Eğitim Merkezleri 30. Dönem POMEM Giriş Sınavı 3. Yedek Planlama Sonuçları Açıklandı.

"Polis Meslek Eğitim Merkezleri 30. Dönem POMEM Giriş Sınavı 3. Yedek Planlama Sonuçları Açıklandı!"

Polis Meslek Eğitim Merkezleri, 30. Dönem Polis Meslek Eğitimi için düzenlenen giriş sınavının 3. yedek planlama sonuçlarını resmi olarak duyurdu. Planlama, kayıt yapmayan veya istifa eden adayların yerine ön lisans mezunu 36 erkek, lisans mezunu 19 kadın ve ön lisans mezunu 6 kadın olmak üzere toplamda 61 adayı içermektedir.

Bu heyecan verici gelişme ile birlikte adaylar, resmi internet sayfası üzerinden sonuçları kontrol edebilirler. Polis Meslek Eğitim Merkezleri yetkilileri, sonuçların tebligat niteliğinde olduğunu ve adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyeceğini vurguluyor.

Yedek planlamalar, 3. yedek planlama ile birlikte tamamlanmış olup, tüm adaylara duyurulmaktadır. Bu kritik bilgiler, adayların eğitim sürecine yönelik önemli adımlarını belirlemeleri açısından büyük önem taşımaktadır.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

POPÜLER VİDEOLAR

Tümü

SON EKLENEN VİDEOLAR

Tümü

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • AKOM İstanbul için fırtına uyarısı yaptı. Yarın öğle saatlerinden itibaren görülmesi beklenen fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
    5 Ay, 24 Gün önce
  • KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40 ila 70 km/saat), Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50 ila 80, hamleli 90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
    5 Ay, 25 Gün önce
  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ege, Batı Akdeniz, Balıkesir, Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Çanakkale'nin güney kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
    5 Ay, 25 Gün önce
EURO
34.6591
DOLAR
32.1496
OHİO
SÜPER LİG
YAZARLAR
ÖZEL HABER
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.