Haber 19 MAYIS

Sayfa Adresi : https://www.haber19mayis.com.tr/haber-detay/239_iyi-parti-yerel-secimler-icin-adaylarini-acikladi-

TÜRKİYE

Tümü

İYİ Parti, Yerel Seçimler İçin Adaylarını Açıkladı: Akşener'den Sert Sözler!

(4 Ay, 4 Gün önce) 0 Yorum
Meral Akşener, İYİ Parti'nin yerel seçimlere 'hür ve müstakil' olarak katılacağını açıklarken, DEM Parti'ye ve terörü aklamaya çalışanlara sert eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti, yerel seçimlerde adaylarını belirledi ve hangi illerde yarışacakları belli oldu.

Akşener'in açıklamalarından önemli başlıklar şu şekilde:

  • 12 ilde adaylar belli oldu: Gencecik fidanlarımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Afyonkarahisar’dan Ramazan Günay, Denizli’den Mehmet Serinkan, Zonguldak’tan İsmail Yazıcı, Tokat’tan Yasin Karaca, Sinop’tan Çağatay Erenoğlu, Malatya’dan Emre Taşkın, Şanlıurfa’dan Abdülkadir İyem, Yozgat’tan Ahmet Arslan, Mardin’den Cebrail Dündar, Kırıkkale’den Semih Yılmaz, Elazığ’dan Kemal Aslan, Manisa’dan Enis Budak. 12 ilimizde, 12 yiğidimiz, 12 canımız, 12 evladımızı kaybettik. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Yüce Allah onları peygamber efendimize komşu kılsın.
  • Terörle mücadeleye eleştiri: Çok değil, daha 1 yıl önce; “Şu kadar terörist kaldı. Ayakkabı numaralarını bile biliyoruz. Terörü bitirdik…” diye, milletimize yalan söyleyen dün verdikleri sözlerin, bugün hesabını veremeyen bir büyük basiretsizlikle, mücadele ediyoruz. Terörist başına, methiyeler düzme yarışına girenlerle de mücadele ediyoruz. Haine hain diyemeyen, sözde demokrasi havarisi riyakarlarla, oy kazanma uğruna bölücülüğe ses çıkaramayan koltuk meraklısı fırsatçılarla da, mücadele ediyoruz!
  • İYİ Parti'nin tutumu: Adı sürekli olarak değişen ama terörist başına duyduğu sevdası bir türlü değişmeyen bir sözde siyasi partinin bizim gözümüzde, siyasi meşruiyeti yoktur! Kürt vatandaşlarımızı, kendilerine kalkan olarak kullanıp terörü aklamaya kalkanların Gazi Meclisimizde yeri yoktur!
  • Türkiye için çağrı: Önümüzde yerel seçimler var. Madem terörle mücadele etmek istiyrosunuz, terörle iltisaklı kişilere engel olun. Samimiyseniz kayyum meselesi üzerinden gizli pazarlıkları bırakın. Milletimizi karagöz hacivat oyunuyla oyalamayın. Bir kişinin aday olması içinden güvenlik soruşturması var. Önümüzdeki seçimler bir milat olsun. YSK milletimizin önüne terörle iltisaklı kişileri çıkarmasın. 31 Mart’ta Yüksek Seçim Kurulu milletimizin önüne, terörle iltisaklı adayları çıkartmasın. Seçimlerden sonra yaptığınız, 'derinlikli' soruşturmaları bu sefer, seçimlerden önce yapın. Biz varız hodri meydan.
  • Hükümete çağrı: Bir yanda DEM'lilere sevimli görünmek için çabalayanlar, HÜDAPARlılara anayasa konuşmasına susanlar var. Herkes sussa da biz İYİ Parti olarak asla susmayacağız. Bu ikiyüzlü tiyatroya asla sessiz kalmayacağız. Devletimizin bütünlüğüne Türklüğümüze dil uzattırmayacağız. Türk milelti için vasata mahkumiyet bitmiştir. 

YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

POPÜLER VİDEOLAR

Tümü

SON EKLENEN VİDEOLAR

Tümü

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • AKOM İstanbul için fırtına uyarısı yaptı. Yarın öğle saatlerinden itibaren görülmesi beklenen fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
    4 Ay, 9 Gün önce
  • KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40 ila 70 km/saat), Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50 ila 80, hamleli 90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
    4 Ay, 10 Gün önce
  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ege, Batı Akdeniz, Balıkesir, Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Çanakkale'nin güney kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
    4 Ay, 10 Gün önce
EURO
34.8255
DOLAR
32.4527
OHİO
SÜPER LİG
YAZARLAR
ÖZEL HABER
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.