Haber 19 MAYIS

Sayfa Adresi : https://www.haber19mayis.com.tr/haber-detay/163_solana-sol-95-dolarla-yilin-zirvesine-ulasti-ve-pi

EKONOMİ

Tümü

Solana (SOL), 95 Dolarla Yılın Zirvesine Ulaştı ve Piyasa Değerinde Binance Coin'i Geçti

(4 Ay, 9 Gün önce) 1 Yorum
Solana (SOL), 95 Dolarla Yılın Zirvesine Ulaştı ve Piyasa Değerinde Binance Coin'i Geçti

Solana (SOL), 95 Dolarla Yılın Zirvesine Ulaştı ve Piyasa Değerinde Binance Coin'i Geçti

En büyük altcoinlerden Solana (SOL), son 24 saat içinde yüzde 11'den fazla değer kazanarak 95 doları aşarak yılın zirvesine ulaştı. CoinGecko verilerine göre, Solana'nın piyasa değeri bakımından XRP'yi geride bırakarak Binance Coin'i geçtiği ve geçici olarak dördüncü sıraya yerleştiği belirtiliyor. SOL, son 30 gün içinde yüzde 70'ten fazla getiri sağlamıştır.

Solana'nın başarı faktörlerinden biri, ağında gerçekleşen aylık işlemlerin sayısının artmasıdır. TheBlock verilerine göre, Solana ağında oy harici yapılan aylık işlemlerin sayısı Eylül 2023'te 494,7 milyonken geçen ay 652,6 milyona çıktı. Ayrıca, Solana ekosistemini canlandıran meme coin'lerin etkisiyle köpek temalı BONK, yüzde 300'den fazla yükselerek en büyük üçüncü meme coin oldu.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

POPÜLER VİDEOLAR

Tümü

SON EKLENEN VİDEOLAR

Tümü

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • AKOM İstanbul için fırtına uyarısı yaptı. Yarın öğle saatlerinden itibaren görülmesi beklenen fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
    4 Ay, 9 Gün önce
  • KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40 ila 70 km/saat), Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50 ila 80, hamleli 90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
    4 Ay, 10 Gün önce
  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ege, Batı Akdeniz, Balıkesir, Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Çanakkale'nin güney kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
    4 Ay, 10 Gün önce
EURO
34.8255
DOLAR
32.4527
OHİO
SÜPER LİG
YAZARLAR
ÖZEL HABER
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.