Haber 19 MAYIS

Sayfa Adresi : https://www.haber19mayis.com.tr/haber-detay/211_mill-savunma-bakani-yasar-guler-hava-harek-tlarini

TÜRKİYE

Tümü

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hava Harekâtlarını Bizzat Yönetti: 29 Hedef İmha Edildi

(5 Ay, 22 Gün önce) 0 Yorum
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekâtlarını Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi'nden bizzat sevk ve idare etti. Operasyon sonucunda toplam 29 hedef başarıyla vurularak imha edildi.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hava Harekâtlarını Bizzat Yönetti: 29 Hedef İmha Edildi.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekâtlarını Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi'nden bizzat sevk ve idare etti. Operasyon sonucunda toplam 29 hedef başarıyla vurularak imha edildi.

Detaylar:

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile birlikte Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi'nde operasyonu takip etti.

Başarıyla Gerçekleştirilen Operasyon:

Operasyon kapsamında 29 hedefe yönelik gerçekleştirilen hava harekâtları başarıyla tamamlandı. Bakan Güler, operasyonu yöneterek, hedefleri imha eden pilotları tebrik etti.

Millî Savunma Bakanı'ndan Tebrik:

Bakan Yaşar Güler, operasyonu gerçekleştiren pilotlara tebriklerini ileterek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlılığı ve etkinliğine vurgu yaptı. Beraberindeki komutanlarla birlikte, ülkenin savunma stratejilerini bizzat yönetmenin önemine vurgu yaparak, hava harekâtlarındaki başarının ulusal güvenliğe sağladığı katkıyı değerlendirdi.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

POPÜLER VİDEOLAR

Tümü

SON EKLENEN VİDEOLAR

Tümü

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • AKOM İstanbul için fırtına uyarısı yaptı. Yarın öğle saatlerinden itibaren görülmesi beklenen fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
    5 Ay, 24 Gün önce
  • KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40 ila 70 km/saat), Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50 ila 80, hamleli 90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
    5 Ay, 25 Gün önce
  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ege, Batı Akdeniz, Balıkesir, Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Çanakkale'nin güney kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
    5 Ay, 25 Gün önce
EURO
34.7388
DOLAR
32.1946
OHİO
SÜPER LİG
YAZARLAR
ÖZEL HABER
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.